Jorvin leikkausosastojen peruskorjaus harjakorkeuteen

Espoossa sijaitsevan Jorvin sairaalan K-leikkausosaston ja sen alapuolisten tilojen peruskorjaus on edennyt harjakorkeuteen. Rakennushanke on edennyt aikataulussaan, korjaukset alkoivat syksyllä 2020.

Jorvissa vietettiin tänään harjannostajaisia.

”Peruskorjauksen tavoitteena on nostaa leikkaussalien tehokkuutta ja kaikki uudet leikkaussalit tulevat jatkossa soveltumaan kaikkien potilasryhmien hoitoon” HUS Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Juha Tiuraniemi sanoi harjannostajaisissa.

Tiuraniemi kiitti kaikkia rakennushankkeeseen osallistuneita siitä, että huolimatta esimerkiksi pandemian tuomista haasteista, yhteistyö on sujunut erittäin hyvin.

Rakennushankkeessa peruskorjataan Jorvin sairaalan vuonna 1976 valmistunut rakennusosa. Lisäksi on rakennettu väistötiloja. Kaikkiaan rakennushanke käsittää 10 500 bruttoneliömetriä. Peruskorjauksen on määrä valmistua keväällä 2023.

Rakennushankkeen rakennuttaa HUS Kiinteistöt Oy ja sen toteuttaa SRV.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Juha Tiuraniemi, HUS Kiinteistöt Oy, 040 506 9151, juha.tiuraniemi@hus.fi

Projektipäällikkö Tomi Virolainen, HUS Kiinteistöt Oy, 040 836 7698, tomi.virolainen@hus.fi